Zhodnotenie prvého ročníka a vyhlásenie výsledkov

23.05.2011 12:00

Dňa 21.05.2011 sme posledným 30. kolom ukončili historicky prvý ročník Žilinskej mestske ligy v hokeji. To najdôležitejšie síce bolo známe už pár kôl dopredu, s konečným súčtom 84 bodov sa víťazom stal Elbik so svojim mužstvom HC Tatran Snehuliaci. Druhý v poradí, aj keď dlhší čas konkuroval víťazovi a držal sa s ním v tesnom závese, nakoniec vo finiši získal striebornú medailu federico22 a jeho tím MSHK TRNOVE. O 3. miesto mali zálusk a reálne ku koncu bojovali 3 mužstvá, nakoniec bronzovú priečku obsadil DavidZA a jeho Žilina Sharks a tým uzavrel zoznam medailistov prvého ročníka.

Dekorovaný budú zaradení do siene slávy Žilinskej mestskej ligy. Ligu vyhral v podstate Martinčan, aj to dokazuje, že naša liga je otvorená celému žilinskému kraju. Podľa posledných informácii Elbik neplánuje pokračovať v prípadnom druhom ročníku, čo otvára dvere ďalším záujemcom o titul najlepšieho mužstva.

Máme za sebou 1. ročník, zažili sme premenovanie mužstva, odstúpenie dvoch tímov, ale napriek tomu sme to zvládli až do úspešného konca. Týmto chcem ešte raz poďakovať všetkým, čo sa zúčastnili. A dúfam, že sa nás nájde dosť aj na pokračovanie..

 

sudeku